Tietoa meistä

Kotoisa. Kiireetön. Lempeän rauhaisa paikka.

Tarjoamme kiireettömän joogayhteisön, johon olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Olit sitten ensikertalainen tai jo joogaan tutustunut. Olet lämpimästi tervetullut.

Olemme kotoisan tunnelmallinen matalan kynnyksen joogastudio.
Panostamme laadukkaisiin ja monipuolisiin viikkotunteihin, tapahtumiin ja kursseihin. Jos toiveissa on yksilöllisempi tutustuminen joogaan luomme ammattitaidolla ilostuttavia ja innostavia yksityistunteja, tilausryhmiä ja TYHY-joogaa.

Tarjoamaan yksilöllistä ja henkilökohtaista palvelua jokaiselle asiakkaalle.

- Joogakoto-opet 

Studion tiimi

Saara

Olen Saara, iloinen ja positiivinen kadun valoisaa puolta kulkeva joogaopettaja. Opettajana olen lempeä ja kannustava sekä helposti lähestyttävä. Paras joogaopettajasi on kuitenkin oma kehosi. Minun tehtäväni on antaa sinulle työkaluja, joilla opit ymmärtämään sen oppeja paremmin. Tavataan matolla <3

Saara

Sarika

Olen Sarika, herkkä

innostuja, yrittäjä, joogi, joogaopettaja, tradenomi, äiti, ystävä ja puoliso.

Tätä listaa voisi kai jatkaa loputtomiin. Ja ennen kaikkea olen paljon enemmän kuin mikään titteli - ja niin olet sinäkin! Oma polkuni säännöllisen joogaharjoituksen pariin lähti uupumisen kautta palaamalla takaisin oman kehon äärelle ja sillä matkalla olen edelleen ja tulen aina olemaan. Aina yhä uudestaan palaan matolle, auton rattiin, töihin tai kauppaan, mihin vaan, hengittämään syvään ja harjoittamaan läsnäoloa - sitä jooga on yksinkertaisimmillaan. Olen joogaopettaja suuntauksena Lempeyden jooga (Heartful Yoga Academy 2/2021) ja lasten joogaohjaaja (Perhejooga 12/2023). Tunneilleni voit tulla ilman minkäänlaista joogataustaa - lupaan olla tukenasi joogan ihanassa maailmassa ja mikä tärkeintä: SINÄ RIITÄT, AINA JUURI TUOLLAISENA KUIN OLET. <3

Oona

Sairaanhoitaja (AMK), joogaopettaja, korva-akupunktio, palautumisvalmentaja, joogaterapiaopiskelija

Oma matkani palautumista kohti alkoi joogasta ja mindfulnessista ja minulle se oli oikea väylä aloittaa. Uskon että jokaisella on oma matka tehtävänä kohti palauttavampaa arkea, ja se voi lähteä hyvin erilaisista suunnista. Sen takia olen halunnut myös kouluttautua monipuolisesti jotta voin olla rinnalla kulkijana halusit aloittaa panostamaan palautumiseen keskustelleen ajatuksista tai pohtia arjen valintoja, luovien menetelmien avulla, kehollisesti.

Yhdistän työssäni tutkittua tietoa sekä holistista näkemystä palautumisesta. Yritykseni palvelut koostuvat erilaisista jooga ja palautumisen tunneista sekä tapahtumista, palautumisvalmennuksesta, korva-akupunktiosta sekä yin-joogaterapiasta.

Minulle on tärkeää välittää selkeyttä, turvallisuutta sekä rauhoittavaa ilmapiiriä. Ohjaan ja valmennan lempeydellä ja yksilöllisesti. Olen omistautunut omalle harjoitukselleni, joka syventää taitoani opettaa ja valmentaa. Kouluttaudun sekä olen tiiviissä yhteydessä omien opettajieni kanssa säännöllisesti.